top of page

BamBam

De cadeautjes van Bam Bam volgen een eigentijdse trend

met een klassieke knipoog

BamBam is een Nederlands merk met internationale allure en het biedt de mooiste gifts voor baby's van 0 tot 2 jaar. Het merk staat al meer dan 30 jaar garant voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog.

In het concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal. Deze kenmerken zijn terug te vinden in alle BamBam producten.

 

BamBam is meer dan een merk, BamBam is a lifestyle. De producten zijn vertrouwd en vernieuwend tegelijk, van hoogwaardige kwaliteit, verrassend betaalbaar, eerlijk en ze worden geproduceerd met heel veel liefde! 

 

Net daarom zijn onze collecties gemaakt van natuurlijke, organische en hergebruikte materialen. Zo vaak als het kan wordt organisch katoen gebruikt voor de kledij en accessoires en FSC hout voor het speelgoed. 

Het is dan ook de missie van BamBam om producten af te leveren die op een duurzame, milieuvriendelijke manier worden geproduceerd en tegelijkertijd perfect zijn voor jou en jouw kindje. Zo dragen we niet alleen zorg voor het milieu, maar ook voor elkaar !

Klik hier voor de 2024 Bam Bam cataloog.

bottom of page