top of page

Happy Horse

Happy Horse maakt het verschil

in kleur, karakter en uitstraling

Reeds 60 jaar staat Happy Horse garant voor het ontwerpen en produceren van kwaliteitspluche, en dit zowel voor uw baby als voor uw kind. In het uitgebreide assortiment vinden we knuffels met bijhorende tutteldoekjes, rammelaars en musicals.

Met een groot gevoel voor humor en strevend naar nieuwe trends in kleuren, materialen en ontwerpen, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken. Happy Horse trakteert haar klanten tweemaal per jaar op een nieuwe collectie.

Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.​

Inmiddels zijn bijna al onze knuffels voorzien van gerecyclede vulling omdat we streven naar een meer duurzamere productie van onze knuffels met dezelfde hoge kwaliteitseisen. Daarnaast vervangen wij de huidige hangtags naar hangtags van FSC papier en worden de innaai-labels ook gemaakt van gerecycled materiaal. Onze knuffels zijn en blijven mooi, zacht én duurzaam. Goed voor elkaar, goed voor het milieu!

Klik hier voor de 2024 Happy Horse catalogus.

bottom of page